BN’ers stappen uit hun bubbel in nieuwe PowNed-serie

Charlotte Pieters gaat in de nieuwe zesdelige PowNed-serie Dit is niet mijn wereld vriend met twee verschillenden BN’ers met een bijzondere levensstijl op had.

In Dit is niet mijn wereld vriend krijgen twee BN’ers de kans om zich volledig onder te dompelen in een wereld waar ze niets van weten, maar zonder enige twijfel wel iets van vinden.

Ze begrijpen niets van elkaars leven, hebben er soms ook een mening over, maar zijn wél benieuwd naar de ander. Om de afstand te verkleinen neemt presentatrice Charlotte Pieters de tegenpolen op sleeptouw en trekken ze twee dagen met elkaar op.

De stellen die de uitdaging aangaan zijn onder anderen militair Marco Kroon & cabaretier Stefano Keizers, Pegida-voorman Edwin Wagensveld & kunstenares Katinka Simonse (Tinkebell), vlogger Tim van de Teunenbroek (Snapking) & schrijver Herman Brusselmans, influencer Koen van Dijk (alias Koen Kardashian) & kickbokskampioen Jamal Ben Saddik, maar ook voormalig turnster Verona van de Leur & journalist Danny Ghosen. Allen persoonlijkheden wiens werelden niet meer van elkaar konden verschillen.

Dit is niet mijn wereld vriend is vanaf dinsdag 19 maart om 21.15 uur op NPO3.

Foto: Victor Kruit

Geef een reactie