Boyband 4U brengt nieuwe single uit

De Nederlandse boyband, 4U, heeft een nieuwe single uitgebracht. De single heeft als titel Nothing Lasts Forever gekregen. Dit is tevens de titelsong voor de Nederlandse speelfilm Misfit. In deze film spelen de jongens van 4U; Tiago, Luca, Toon en Jaimy een kleine rol. Met hun nieuwe single komt er weer nieuwe muziek van deze Nederlandse boyband.

4U is ontstaan uit de talentenjacht The Next Boy/Girl Band. In deze talentenjacht streden 4U en GRLBND om de overwinnen. De finale, die op vrijdag 14 oktober 2016 te zien was, werd gewonnen door 4U. Meteen daarna bracht 4U hun allereerste single uit. Het nummer Bitter Taste heeft inmiddels al ruim 96.000 view op YouTube. Maar daar bleef het niet bij. Daarna volgden er meer nummers op YouTube.

Zo scoorde 4U veel view met het nummer No One. Dat is een cover van het Nederlandse nummer Niemand van Ronnie Flex & Mr. Polska. Dat leverde 4U inmiddels al meer dan 135.000 views op. De vorige single, Royal, heeft al meer views. De videoclip van dit nummer is al door meer dan 145.000 mensen bekeken.

Bekijk hierover de videoclip van 4U – Nothing Lasts Forever:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *