Boyband 4U na één jaar uit elkaar

Boyband 4U gaat na ruim één jaar uit elkaar. Op Instagram deelde de boyband een foto met een boodschap. In deze boodschap maakten Tiago, Toon, Jaimy en Luca het nieuws bekend. Na ruim één jaar komt er dus een einde aan 4U. Op vrijdagavond 14 oktober 2016 wist 4U de talentenjacht, The Next Boy/Girl Band op hun naam te zetten. Zij versloegen in de live finale GRLBND die tweede werd.

Op de fandag van GRLBND, op 21 januari 2018, zal 4U voor het laatst bij elkaar komen. Het is een gezamenlijke beslissing geweest, aldus 4U op Instagram. Na een fantastisch jaar en een speelfilm, Misfit, valt nu het doek voor de boyband. Of ze alle vier in de muziekwereld actief zullen blijven is nog niet bekend. 

Zanger Toon deed op 29 oktober auditie bij The Voice of Holland. Meteen maakte 4U toen bekend dat zij bij elkaar zouden blijven. Maar nu blijkt dat toch even anders te zijn. Tiago deelde ook al vaker een video waarin hij alleen te horen was. Wie weet gaat hij nu ook wel solo verder.

Op YouTube plaatse de boyband met regelmaat een cover. Vooral de Engelse cover van Niemand van Ronnie Flex en Mr. Polska, deed het erg goed. 4U maakte daar het nummer No One van. De bijbehorende videoclip is inmiddels door meer dan 141.000 mensen bekeken op YouTube. Het nummer is hieronder te bekijken en te beluisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *