Bright krijgt vervolg

Netflix heeft bekend gemaakt dat er een vervolg komt op de Original film Bright. De film was een van de best bekeken Netflix Originals die de streamingsdienst lanceerde. In de nieuwe film in naar alle waarschijnlijkheid weer een rol weggelegd voor Will Smith, David Ayer en Joel Edgerton.

Bright is sinds 22 december 2017 te zien op Netflix en werd meteen de best bekeken Netflix film ooit. De film staat in alle 190 landen waar Netflix actief is bij de best bekeken films.

In de actiethriller Bright is te zien hoe mensen, orks, elfen en feeën samen in een alternatieve versie van ons hedendaagse bestaan leven.  Een patrouille van twee agenten, de menselijke Ward, gespeeld door Will Smith, en ork Jakoby, gespeeld door Joel Edgerton, draait onverwacht heel anders uit. Ze stuiten op een jonge vrouwelijke elf met een kostbaar relikwie. Zodra het in de verkeerde handen terechtkomt, vormt het een bedreiging voor elk levend wezen. Ward en Jakoby moeten hun persoonlijke verschillen aan de kant zetten én hun vele vijanden overwinnen om de wereld van de ondergang te redden.

Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *