Buddy Vedder kruipt in de huid van rapper Boef

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) acteur Buddy Vedder is het acteren nog niet verleerd. Op zaterdag 20 januari aanstaande zal Buddy te zien zijn in de TV Kantine. De voormalig soapacteur zal te zien zijn als rapper Boef. Momenteel is de bekende rapper volop in het nieuws. Hij kreeg hulp van drie vrouwen die hij later uitschold op Snapchat. Dit leverde hem een storm van negatieve reacties op.

In de persiflage is Buddy te gast aan de desk van Eva Jinek. De rol van Eva wordt gespeeld door Irene Moors. De kans is groot dat Buddy, alias Boef, zijn kant van het verhaal gaat doen. In de media heeft niemand een goed woord over voor Boef. Maar misschien is dat vanaf 20 januari wel anders? Dan zal de bewuste scene te zien zijn. 

Het is overigens niet de eerste keer dat Buddy in de TV Kantine te zien is. Zo kroop Buddy al eens eerder in de huid van een collega. Hij kroop toen in de huid van jurylid Igoné de Jongh (foto). Naast ‘haar’ was Ferry Doedens te zien als Dan Karaty. Ook Carlo Boszhard was te zien in deze scene. Hij nam de rol van Timor Steffens op zich. Samen zouden zij zo de jury van Dance Dance Dance kunnen overnemen.

Tot kort geleden was Buddy nog te zien als Rover Dekker in GTST. Zijn personage had het even zwaar. De relatie tussen Rover en Kimberly (Britt Scholte) kwam onder spanning te staan. Nadat de relatie over was, ging het snel mis. Voor Rover was er nog maar één ding mogelijk; verhuizen. Dus besloot hij terug te keren naar Canada. Of Rover nog een keer terugkeert naar Meerdijk is nog niets bekend.

De TV Kantine opent vanaf zaterdag 20 januari weer iedere zaterdagavond om 20.00 uur haar deuren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *