Buddy Vedder maakt comeback in GTST

Acteur en presentator Buddy Vedder keert terug in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Hij zal wederom in de huid van Rover Dekker kruipen. De zoon van Linda (Babette van Veen) maakt een roerige tijd mee in Meerdijk. Zijn relatie met Kimberly (Britt Scholte) kwam onder een enorme druk te staan. Zij ging vreemd met Noud (Ruud Feltkamp). Dit kon Rover haar niet vergeven en verbrak de relatie.

Maar Rover wilde wraak nemen op zijn ex. Per toeval kwam hij erachter dat er bepaalde foto’s van Kimberly waren. Hij besloot deze online te zetten, met alle gevolgen van dien. Al snel kreeg Rover spijt van zijn daad. Hij besloot af te reizen naar Canada, naar zijn vader Bill. Zijn leven in Meerdijk wilde hij koste wat kost achter zich laten. Niet veel later probeerde Kimberly een einde aan haar leven te maken. 

Nu is Kimberly al weer even gelukkig met Noud. Hoe zal zij gaan reageren wanneer Rover weer opduikt? Misschien nog wel belangrijker; hoe reageert Rover op de relatie tussen Kimberly en Noud? Voor de kijker is het belangrijk waarom Rover ineens teruggekomen is. Gaat er iets gebeuren met de familie Bouwhuis? Of is er iets in Canada gebeurd met Bill?

Feit is wel dat het veel te maken heeft met de naderende zomer-cliffhanger. Tijdens deze spannende cliffhanger zal ook de dochter van Sjors (Melissa Drost), Lana, terugkeren. Dat zou weer te maken hebben met de dood van Jan Maes. Wat Rover hier mee te maken heeft is niet duidelijk. Zou hij er misschien meer van weten? Hoelang Rover in Meerdijk blijft is nog niet bekend.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: AVROTROS

One comment on “Buddy Vedder maakt comeback in GTST

  1. juran koster schreef:

    hoi rover dekker
    hoe heet meisje grijke procies want je vaak doen mijn terugen stuurent dan ook
    doe je dat wel doen liefs van juran

Geef een reactie