Buddy Vedder spreekt stem in voor animatiefilm

Presentator en acteur Buddy Vedder heeft weer een film klus te pakken. Hij mag de stem inspreken voor de film, De Kleine Vampier. Dit is de eerste Nederlandse gemaakte 3D-animatiefilm. Buddy zal de stem inspreken van het personage Rudolph. Dit werd dinsdag bekend gemaakt door distributeur Entertainmant One.

Maar Buddy is niet de enige stem in De Kleine Vampier. Ook collega actrice Britt Scholte zal te horen zijn in deze animatiefilm. Zij zal de stem van Anna, het zusje van Rudolph. De Kleine Vampier verteld het verhaal over Anton, een jongen die houdt van griezelen en boeken lezen over vampiers. Maar dan ontmoet Anton ineens een echte vampier. Dit zorgt eerst voor angst, maar later voor nieuwsgierigheid.

De Kleine Vampier is gemaakt door de Nederlandse producent First Look BV. Zij werken samen met een coproductie met een Duitse en Deense coproducent. Deze film is helemaal gemaakt in Amsterdam. Alle personages die voorkomen in De Kleine Vampier zijn gebaseerd door Angela Sommer-Bodenburg. Er zijn in totaal al meer dan dertien miljoen exemplaren van de boekenreeks verkocht.

Buddy sprak al eens eerder een stem in voor een animatiefilm. Zo sprak de GTST acteur de stem in van Robin in de Lego Batman film. Inmiddels is deze film niet meer in de bioscopen te zien. Sinds een paar dagen is deze film verkrijgbaar op dvd en blue ray.

Buddy en Britt kennen elkaar onder andere van Goede Tijden, Slechte Tijden, Zij zijn daar te zien als Rover en Kimberly. Het heeft even geduurd voordat de een relatie met elkaar kregen. Eerst zag Kimberly Rover niet staan. Maar na verloop van tijd is dat beeld veranderd. Nu zijn de twee dolgelukkig samen.

De Kleine Vampier is volgens de makers al aan dertig districuteurs wereldwijd verkocht. De animatie film zal vanaf 4 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *