Camila Cabello met tour naar Nederland

De Cubaans-Amerikaanse zangeres en songwriter Camila Cabello komt naar Nederland. De zangeres staat op woensdag 13 juni in AFAS Live in Amsterdam. De show maakt onderdeel uit van de Never Be The Same Tour, wat de eerste solo tour en optreden in Nederland wordt van de zangeres die tot 2016 lid was van meidengroep Fifth Harmony.

Cabello is geen onbekend gezicht in de popmuziek. Ze genoot wereldwijd van het succes met de meidengroep Fifth Harmony, die werd opgericht naar aanleiding van het programma The X Factor in de VS. Na vier jaar lid te zijn geweest van de populaire groep, besloot Camila Cabello solo verder te gaan en dat was geen onverstandige keuze.

Na hitsingle en solodebuut Crying In The Club bracht ze in het najaar van 2017 de enorme hit Havana uit met rapper Young Thug. Het nummer, dat al geruime tijd in de top 10 van de Spotify Charts staat, vormt een ode aan de geboortestad van de zangeres.

De aankomende Never Be The Same tour wordt haar eerste eigen tour als solo artiest. Eerder heeft Camila Cabello wel solo in het voorprogramma van Bruno Mars gestaan, tijdens zijn 24K Magic Tour. Als lid van Fifth Harmony is de zangeres twee keer in Nederland geweest voor optredens in de Melkweg in 2015 en in de toenmalige Heineken Music Hall in 2016.

De voorverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag, 16 februari, om 12 uur via Ticketmaster.

Foto: Melissa Rose / Wikimedia Commons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *