Carlo Boszhard wil weer samenwerken met Irene Moors

Presentator Carlo Boszhard ziet het wel zitten om weer een programma te maken met Irene Moors. Zo zou Carlo wel een zomerse versie van RTL Late Night willen maken met Irene. Dat liet hij vrijdag aan RTL Boulevard weten. Nu sterren als Wendy van Dijk en Linda de Mol naar Talpa zijn overgestapt, ziet Carlo nieuwe kansen voor Irene.

Het contract van Irene loopt in februari af bij Talpa. Eind december werd al bekend dat het contract van Irene niet werd verlengd. Voor SBS6 maakte de presentatrice programma’s als Naar bed met Irene, De perfecte vraag en De vreemde eend. Of Irene ook weer terugkeert bij RTL is nog niet bekend. Er zou wel ruimte zijn bij RTL, die inmiddels veel sterren zag overstappen naar de concurrentie. 

Op Instagram deelde Carlo een foto van zichzelf met Irene. Onder de foto stond onder andere ‘nieuwe kansen’ en ‘pittige tijden’. Wat de presentator hier precies mee bedoeld is niet helemaal duidelijk. Wel zijn er al volop plannen voor het nieuwe seizoen van de TV Kantine. Hierin kruipen Carlo en Irene in de huid van verschillende Bekende Nederlanders.

Het televisie jaar is in 2019 meteen roerig begonnen. Zo startte bij SBS6 nieuwe programma’s zoals 6 Inside, Saved By The Bell en DanceSing. Wie weet gaan Carlo en Irene deze programma’s wel op de hak nemen. Zo kroop Carlo al eens eerder in de huid van Albert Verlinden Gordon. Irene heeft al eens de rol van Trijntje op zich genomen. Dus de kans dat ze dat weer gaat doen is zeker aanwezig. Daarnaast zal ook Angela de Jong, recensent van het AD, vast en zeker terug keren.

Zij kwam deze week ook al volop in het nieuws. Zo liet zij zich negatief uit over DanceSing, het nieuwe programma van John de Mol. Deze talentenjacht werd gepromoot als dé televisie hit van jaar. Maar dat is het tot nu toe nog niet echt. Donderdagavond leverde de talentenjacht een aantal kijkers in. Er keken er 583.000 mensen naar de tweede aflevering. De week ervoor ging DanceSing nog van start met ruim 700.000 kijkers.

Voor RTL 4 zijn Carlo en Irene een gouden televisie duo. Zo waren zij samen jarenlang te zien op de zondagmiddag met eerst Life & Cooking, wat later veranderde in Life 4 You. Nadat Irene naar SBS6 overgestapt was, keerde Carlo alleen terug op de zondagmiddag met Carlo’s tv café. Maar inmiddels is dat vervangen voor de weekendeditie van RTL Boulevard.

Foto: RTL

Geef een reactie