Carolina Dijkhuizen doet mee aan Expeditie Robinson

Musicalster Carolina Dijkhuizen is één van de kandidaten van Expeditie Robinson. Dit nieuws werd dinsdagavond in RTL Boulevard bekend gemaakt. Het deelnemen aan dit programma is zeker aan te raden aldus Dijkhuizen. In Expeditie Robinson draait het allemaal om samenwerken en zien te overleven. Naast Dijkhuizen zijn er nog meer Bekende Nederlanders (BN-ers) te zien.

Zo doen Roeland Fernhout, Niels Gomperts, Anouk Hoogendijk, Nicole Buch en Marieke Elsinga ook mee aan het nieuwe seizoen. Het is overigens voor het eerst dat er ook onbekende Nederlanders mee reizen naar Expeditie Robinson.

Deze vier kandidaten hebben allemaal auditie gedaan om mee te mogen doen. Uit alle audities zijn vier mensen geselecteerd. Herold Dat, Carlos Platier, Imke Wieffer en Marlé Janssen zullen ook mee gaan doen aan dit overlevingsprogramma.

Vanaf donderdagavond 7 september is Expeditie Robinson weer terug bij RTL 5. Dan zal het programma weer wekelijks te zien zijn op de donderdagavond. Het programma scoorde vaak een miljoenenpubliek voor de jongerenzender van RTL.

Foto: RTL/ Stefan Ammerlaan 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *