Chantal Janzen presenteert Dancing with the Stars

Presentatrice Chantal Janzen gaat het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars presenteren. Dit maakte RTL Boulevard woensdag bekend. Dat Dancing with the Stars een comeback zou maken, was al bekend. Maar nu is ook duidelijk wie het gaat presenteren. Het is wel ruim tien jaar geleden dat het dansprogramma voor het laats te zien was bij RTL 4.

In Dancing with the Stars dansen bekende Nederlanders met een professionele danser. Iedere week valt er een danskoppel af om vervolgens met twee danskoppels over te blijven. Deze twee danskoppels staan dan recht tegen over elkaar in de finale. Welke bekende Nederlanders er dit seizoen te zien zijn is nog niet bekend gemaakt. Ook op welke zender het te zien is, is nog niet helemaal duidelijk.Β 

RTL haalt het oude televisie format terug op televisie omdat zij Dance Dance Dance verloor aan SBS6. John de Mol haalde het populaire dansprogramma naar zijn zender, SBS. In Dance Dance Dance moeten vijf danskoppels allerlei videoclips na zien te dansen. Chantal presenteerde alle seizoen bij RTL 4. Eerst stond zij samen met Jandino Asporaat op het podium en later met Humberto Tan.

Momenteel is Chantal te zien als jurylid in Holland’s Got Talent. Deze talentenjacht ging afgelopen zaterdagavond weer van start. Daar keken in totaal ruim 1,4 miljoen mensen naar. Zij zagen onder andere hoe Paul de Leeuw en Humberto hun debuut maakten in de talentenjacht.

Blue Circle is al bezig met het casten van de dansers. Deze worden vervolgens gekoppeld aan de bekende Nederlanders. Wanneer Dancing with the Stars weer te zien is op televisie, is nog niet bekend gemaakt.

Foto: William Rutten

Geef een reactie