Concertrecensie: Marco Borsato liet De Kuip schudden

Na vijftien jaar trad Marco Borsato woensdagavond weer op in De Kuip. Het stadion van voetbalclub Feijenoord, waar de zanger zijn grootste successen vierde, vormde gisteravond het decor van de eerste show van Borsato, die de komende drie avonden en 5 juni ook weer op het podium staat.

De avond begon wat rommelig met lange files richting het stadion, maar het was een te gekke beleving om in zo’n groot stadion te staan met duizenden andere mensen die allemaal daar voor hetzelfde zijn. Echter waren op de tribunes vrij veel gaten van bezoekers die er niet waren.

Het voorprogramma werd verzorgd door Maan en Davina Michelle. Zij zorgde voor een onwijs goed begin van de avond. Met een uniek aftelmoment onder leiding van Jochen Meyer op het videoscherm, telde iedereen af. Een groot mooi onthaal voor de man die na 15 jaar terugkeert naar de plek die bijzonder is.

Vele grote Nederlands artiesten zongen gedurende avond een duet met Marco, zoals rapper Diggy Dex. De klapper van de avond was toch wel het optreden van Marco met Davina en dj Armin van Buren, die samen het nummer Hoe het danst maakte. Zij lieten De Kuip letterlijk schudden door alle springende fans.

Foto: Showbizznetwork

Geef een reactie