Cornald Maas over Songfestival-inzending: ‘Het komt goed’

Songfestival-commentator Cornald Maas verzekerd dat het goed komt met de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival 2019. Maas, die in het selectiecomité van AVROTROS zit, roept iedereen via Twitter op om vrolijk af te wachten op de bekendmaking van de Nederlandse inzending.

De inzending voor Israël laat al enige tijd op zich wachten en daarom uitte Gerard Joling en Trijntje Oosterhuis vrijdagavond aan tafel bij Eva Jinek hun zorgen. Toch lijkt er licht aan het einde van de tunnel. “Wacht allen vrolijk af, ‘t komt goed!”, schreef Cornald tijdens de uitzending op Twitter.

De presentator van Volle Zalen was het niet eens met de uitspraken van Trijntje in Jinek. “Onze Trijntje, geweldige zangeres. Fideel en gemotiveerd ook. Maar wat ‘n kletspraat nou weer over dat Anouk en The Common Linnets uitzonderingen waren en er geen ruimte zou zijn voor credible artiesten”, aldus Maas.

Gerard Joling gaf in Jinek aan dat zijn voorkeur uitgaat naar Maan of Caro Emerald. “Als ze nou echt niemand kunnen vinden, ga ik er met gierende banden heen”, zei de zanger, die Nederland in 1988 vertegenwoordigde op het Songfestival. Ook stelde Joling voor om het Nationale Songfestival te herintroduceren.

Foto: EBU

Geef een reactie