De Fabeltjeskrant komt weer terug

Goed nieuws voor de fans van De Fabeltjeskrant. Het kinderprogramma komt volgend jaar weer terug op televisie. De Fabeltjeskrant zal wel gemoderniseerd gaan worden. Zo zullen de ouderwetse poppen niet terug keren. Vanaf volgend jaar zal De Fabeltjeskrant is 3D te zien zijn. In oktober 2018 zal er eerst een half uur durende special te zien zijn.

Maar vanaf 2019 zal Meneer de Uil weer uit De Fabeltjeskrant gaan voorlezen. Want in het welbekende bos gebeuren nogal veel dingen. Zo was Juffrouw Ooievaar vaak in het nieuws. Maar ook Lowieke de Vos kwam regelmatig voorbij. Zij maakten vaak bijzondere dingen mee, die uitvoerig door Meneer de Uil werd besproken. Dat alles kwam voorbij in slechts vier of vijf minuten. 

De Fabeltjeskrant kwam een paar jaar geleden ook voorbij in de TV Kantine. Toen was de Rijdende Rechter (Meester Visser) te zien als Meneer de Uil. Hij moest toen een conflict zien op te lossen. Er kwamen ook verschillende poppen, die bekend zijn uit De Fabeltjeskrant, aan bod. De scene van de TV Kantine is hieronder te bekijken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *