De finalisten van Holland’s Got Talent zijn bekend

Zaterdagavond was de vierde en laatste halve finale van Holland’s Got Talent te zien. In deze vierde halve finale wisten Shinshan en Ripley zich te plaatsen voor de grote finale van volgende week. Zij zullen de strijd aangaan met zes andere acts.

Zo staan zangeres Sanne en violiste Adinda ook in de finale, zij wisten zich vorige week al te plaatsen. De jury was er toen niet helemaal over eens wie er naar de finale mocht. In de tweede halve finale plaatsten Pheasant Pluckers en Trinxx zich ook al voor de finale.

Tijdens de eerste halve finale, nu drie weken geleden, wisten Pietje en Breaksquad zichzelf te plaatsen voor de finale. Nu zijn alle acht acts bekend die volgende week gaan strijden om de overwinning.

Na de finale komt er alweer een einde aan negen weken Holland’s Got Talent. Het was het eerste seizoen met Paul de Leeuw in de jury. Hij nam de plek over van Gordon, die naar SBS overgestapt is. Ook is er dit seizoen een nieuwe presentator te zien. Humberto Tan heeft de plek overgenomen van Johnny de Mol. Die stapte namelijk, net als Gordon, ook over naar SBS.

De winnaar van de talentenjacht gaat naar huis met een geldbedrag van €50.000,-.

De finale van Holland’s Got Talent is zaterdagavond om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: William Rutten

Geef een reactie