De kwis opent tiende seizoen met Hugo de Jonge

Zaterdagavond is de start van het tiende seizoen van De kwis. Het populaire spelprogramma, wat gepresenteerd wordt door Paul de Leeuw, is inmiddels wel een begrip. In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen is minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Hugo de Jonge, te gast. Naast minister is hij ook nog eens vice-premier. Maar hij is toch vooral bekend van zijn kleurrijke schoenen.

Een paar weken geleden was de minister erg openhartig bij Jinek. In de talkshow van Eva Jinek gaf de minister aan dat hij geregeld onder de zonnebank gaat. Dit doet hij om er fit uit te blijven zien. Maar het is inmiddels ook bekend dat de zonnebank alles behalve gezond is. Vooral Eva leek in shock te zijn door de uitspraken van de minister. Wie weet komt dit ‘voorval’ ook nog wel ter sprake. 

Want naast Paul zijn ook Joep van Deudekom, Rob Urgent, Niels van der Laan en Jeroen Woe weer van de partij. Dit viertal zorgt iedere week weer voor een bijzondere aflevering van De kwis. Zo komt in ieder geval de lopende band weer terug. Ook zullen Niels en Jeroen weer wekelijks een nummer zingen. Het nieuws van de afgelopen week wordt in De kwis op een hilarische manier weergegeven.

Maar er is nog meer nieuw op de zaterdagavond. Nu het kijkcijferkanon, Wie is de Mol?, afgelopen is, moet er wel iets nieuws voor terug komen. De plek van Wie is de Mol? wordt vanaf vanavond overgenomen door Victor Mids. Hij is terug met een nieuw seizoen van Mindf*ck. Dit magische programma begon op NPO 3. Daar keken behoorlijk veel mensen naar. Daardoor verhuisde Victor naar NPO 1, met succes.

De zaterdagavond wordt afgesloten door Frans en Mariska Bauer. Voor het eerst in jaren gaat Frans en Mariska samen rondreizen door Amerika zonder hun kinderen. De familie Bauer was kort geleden nog te zien in Groeten uit 19xx, op RTL 4. Na Frans Bauer in Amerika is het nog tijd voor Studio Sport Eredivisie en Studio Sport.

De vernieuwde zaterdagavond ziet er vanaf vanavond zo uit:

20.25 uur Mindf*ck
21.20 uur De kwis
22.10 uur Frans Bauer in Amerika

Foto: BNN-VARA / Annemieke van der Togt

One comment on “De kwis opent tiende seizoen met Hugo de Jonge

  1. Bietje schreef:

    Wie heeft de kwis gezien (17-03)?
    Wie is die man in de rij bij het liedje over Holleeder?
    Hij staat als 2de (eerste man achter de vrouw) in de rij. 5
    Ik ken hem maar weet even niet waarvan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *