‘De Mol werkt tóch aan nieuwe show met Albert Verlinde’

Mediamagnaat John de Mol werkt toch aan een nieuw entertainmentprogramma met Albert Verlinde, dat schrijft Angela de Jong vandaag in het Algemeen Dagblad. De geruchten gaan al langer, maar alle betrokkenen ontkennen het al weken als ze naar de plannen wordt gevraagd.

Volgens De Jong is er geen twijfel over mogelijk dat Verlinde terugkeert op televisie. “De bron is zo betrouwbaar dat ik geen enkele twijfel heb en het daarom maar gewoon opschrijf vandaag: John de Mol werkt inderdaad aan de terugkeer van Albert Verlinde op tv”, aldus De Jong in het AD.

Verlinde gaat volgens De Jong vanaf september 2019 voor SBS6 (onderdeel van de zendergroep van John de Mol) ‘een Boulevard-achtig programma’ maken en Winston Gerschtanowitz, met wie Verlinde jarenlang het gezicht was van RTL Boulevard, wordt de co-presentator. Winston stapte in 2017 over naar SBS6.

“Het idee is ook zo logisch als wat: er is een gapend gat in de markt voor een gezaghebbende showrubriek. Het bestaande Boulevard was ooit hofleverancier van alle nieuwtjes op dat vlak, maar kapseist tegenwoordig onder kabbeldebabbelgesprekjes over eten en mode”, aldus De Jong.

Foto: RTL / Nick van Ormondt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *