De Roelvinkjes in Effe Geen Cent Te Makken op SBS6

Producent Talpa brengt het tv-programma Effe Geen Cent Te Makken terug op televisie met de familie Roelvink. De familie van volkszanger Dries Roelvink staat centraal in het nieuwe seizoen van het programma, waar eerder Gerard & Gordon en Natasja en René Froger aan mee deden.

Het productiehuis van John de Mol steekt het bekende programma, waarin mensen een maand in de bijstand leven, dat jarenlang te zien was bij RTL4 in een nieuw jasje. Het programma met de familie Roelvink zal te zien zijn op SBS6, dat meldde Showbizznetwork.nl dinsdagochtend als allereerste.

De familie Roelvink was de afgelopen jaren te zien bij RTL. In 2015 kreeg de familie zijn eigen realityserie op RTL5, waarin Dries en zijn twee zoons Dave en Donny centraal stonden. In 2017 kwam er een vervolg op de realityserie, waarin Dave en Donny werden gevolgd tijdens het starten van hun eigen zaak.

De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken is vanaf 19 september te zien op SBS6.

Foto: Persfoto Dries Roelvink

One comment on “De Roelvinkjes in Effe Geen Cent Te Makken op SBS6

  1. Marlies van Venrooij schreef:

    De Roelvinkjes en een realityserie, ook nu is het weer ver van de reality! Als je echt wilt ervaren hoe het is om te moeten leven van een paar centen, dan is het niet wat ze laten zien. Moet er tegen een auto aan geschopt en gelachen worden> als je al een auto kunt aanschaffen? Gewoon om dat pa dan niet tevreden zou zijn? Lache joh! Niet dus! Moet er gescheurd worden met de auto, ook al zou dat dan ‘leuker’ overkomen voor de kijker? Moet er perse een t.v. aangeschaft worden voor 70 euro, die ze dan ineens bij een zaak halen en in de auto stoppen? Ze regelmatig op de bank liggen te niksen etc., want dat is vaak niet de werkelijkheid! Het gaat toch zeker om de werkelijkheid te laten zien? DAT gevoel heb ik zeker niet en velen met mij! De ontmoeting met de ouders wiens zoon aangereden is, nee, leuk gespeeld zoon Roelvink, maar zeker niet DAT JE ECHT ZO MEELEEFT! Maar je moet wat als je op T.V. jezelf een beetje kunt en probeert schoon te wassen! Wat jammer dat er niet echt gevoeld wordt wat het is als je zo moet leven. Speel het anders niet! Ook Gordon is een van de mensen met wat hij ook speelt, de grapjas wil spelen. Oudjes vinden het leuk als er grappen gemaakt wordt als je beide benen kwijt bent, of wat dan ook? NIET DUS! De Roelvinkjes, nee, een serie maken, noem het geen reality, want DAT SPELEN ZE ZEKER NIET! En zo zou het fijn zijn echte herkenning te zien als mensen ECHT VOELEN, want ze krijgen zoveel aandacht alle ‘sterren’ die weer eens positief onder de aandacht willen komen, maar dan moet je ook weten te stralen op een ECHTE MANIER, pas dan verdien je die aandacht! Beste SBS6, Showbizznetwork, ga op zoek naar echte mensen?! Succes.

Geef een reactie