De strijd om de kijker barst weer los

everybody dance nowVanavond komen Nederland 1, RTL4 en SBS6 met een vernieuwde vrijdagavond. Nederland 1 komt vanavond met nieuwe afleveringen van de serie Witse, RTL4 begint vanavond na een wekenlange zoektocht naar The Voice Of Holland en The Voice Kids met de dans show Everybody Dance Now en SBS6 begint vanavond met de real life soap Andy & Melisa en Wie Trouwt Mijn Zoon?

De meest bekeken tv-zender van Nederland, Nederland 1, komt na de dagelijkse talkshow over de Olympische Winterspelen in Sotsji vanavond met een nieuwe aflevering van de serie Witse. Daarna zend Nederland 1 het programma Bed & Breakfast uit. Om 22:25 uur programmeert Nederland 1 het programma Joris’ Showroom.

Nederland 3 doet niet mee met de amusement shows op de andere Nederlandse tv-zenders en komt vanaf 20:00 uur tot 22:30 uur met een live verslag van de NK Sprint en NK Allround door de NOS. RTL4 daarin tegen komt met de talentenjacht Everybody Dance Now en met daarna de dagelijkse talkshow RTL Late Night.

SBS6 komt na wekenlang het uitzenden van films eindelijk weer met concurrerende televisie voor Nederland 1 en RTL4, om 20:30 uur begint de nieuwe real life soap Andy & Melisa en om 21:30 uur start het nieuwe seizoen van Wie Trouwt Mijn Zoon? op SBS6. Net5 komt vanaf 20:30 uur met een dubbele aflevering van de serie Law & Order: Special Victims Unit en Veronica vult de vrijdagavond met drie afleveringen van het autoprogramma Top Gear.

RTL5 komt om 20:30 uur met de film This Means War en zend om 22:30 uur de film Bad Boys uit, op RTL7 vult Voetbal International de vrijdagavond samen met de serie Spartacus en RTL8 doet het om 20:30 met de film Sense and Sensibility.

Geef een reactie