De TV Kantine gaat 6 Inside persifleren

Carlo Boszhard gaat 6 Inside imiteren in het nieuwe seizoen van de TV Kantine. Dat maakte hij woensdagavond zelf bekend in 6 Inside. Het zal geen verrassing zijn dat Carlo het showbizz programma van SBS6 op de hak gaat nemen. Sinds de start van 6 Inside is wel veel om te doen geweest. Zo blijven de kijkcijfers behoorlijk tegenvallen.

Natuurlijk kruipt Carlo weer in de huid van Albert. Dat heeft hij in vorige seizoen ook al meerdere malen gedaan. Zo was Albert ooit nog eens kassamedewerker in de TV Kantine. Hij nam die plek toen over van Kim Holland. De rol van Jan Versteegh wordt overigens gespeeld door Kaj Gorgels.

Irene Moors kruipt dan weer in de huid van Fiona Hering. Dat heeft Irene al vaker gedaan, die rol lijkt haar op het lijf te zijn geschreven. Zo waren Albert en Fiona gezichten die vaak terugkeerden in de TV Kantine. Naast 6 Inside zullen er ongetwijfeld meer SBS6 programma´s in de TV Kantine te zien zijn. Zo is het mogelijk dat DanceSing, de nieuwste talentenjacht van Nederland, ook te zien zal zijn. De mannen van Veronica Inside zullen ook niet gespaard worden.

In het laatste seizoen nam Carlo de rol van Rene van der Gijp op zich in Voetbal Inside. Kasper van Kooten was toen te zien als Wilfred Genee en als Johan Derkens. Ook kwam Angela de Jong (een rol van Irene) even langs. Het gesprek ging toen al over het ‘gedoe’ in televisieland.

Er zijn volop ideeën voor het nieuwe seizoen van de TV Kantine. Welke typetjes er nog meer allemaal te zien zullen zijn is nog niet bekend. Maar het is wel duidelijk dat Carlo en Irene hulp kunnen verwachten van onder andere Kaj.

6 Inside is iedere werkdag om 18.00 uur te zien bij SBS6.

Foto: William Rutten

Geef een reactie