De TV Kantine is terug met haar tiende seizoen

Het is feest voor de TV Kantine. Het persiflage-programma van Carlo Boszhard en Irene Moors bestaat alweer tien jaar. Ook in het tiende seizoen kruipt het bekende televisie duo weer in de huid van verschillende Bekende Nederlanders. De eerste aflevering, op zaterdag 30 maart, staat volledig in het teken van het tien jaar bestaan van de TV Kantine.

Naast de terugblikken is het vooral weer een nieuw seizoen vol bekende en nieuwe typetjes. Chantal Janzen zal in de huid kruipen van Mariska Bauer en vormt zo met Carlo samen ‘Frans & Mariska in China’. Elise Schaap maakt ook weer haar opwachting. Zij zal in de huid van Famke Louise kruipen. Paul de Leeuw wordt omgetoverd tot Heel Holland bakt jurylid Robert van Beckhoven.

Ilse Warringa zal ook weer te zien zijn. Zij zal te zien zijn als schrijfster Heleen van Rooyen. Vervolgens schuift zij aan in een persiflage op RTL Boulevard. Aan de desk schittert Elise dan ook als Nikki Plessen. Carlo neemt de rol van Luuk Ikkink voor zijn rekening. Irene is te zien als Burgemeester Femke Halsema. De rol van Beau van Erven Doors wordt gespeeld door Maarten Heijmans.

Verder kruipen Carlo en Irene in de huid van onder andere Twan Huys, Nikkie de Jager, de Van Rossums, Angela de Jong, Albert Verlinde, Janny van der Heijden, André van Duin en Louisa & Rowan. Daarnaast zijn er weer heel veel gastspelers in het tiende seizoen. Onder andere Kai Gorgels, Nienke Plas, Robert ten Brink, Buddy Vedder, Esmee van Kempen, Ron Boszhard en Marit van Bohemen komen langs voor een leuke gastrol.

De deuren van de TV Kantine openen vanaf zaterdag 30 maart om 22.00 uur weer haar deuren.

De TV Kantine wordt geproduceerd door Herrie In Het Bos productie.

Foto: Laura Oldenbroek

 

Geef een reactie