Deepend brengt nieuwe single uit met Janieck Devy

De mannen van Deepend, Bob en Falco, scoorden in 2017 een zomerhit met ‘Waiting For The Summer’. Hiervoor werkte Deepend samen met Graham Candy. Zijn stem paste perfect bij de muziek van Deepend. Het resultaat mocht er zeker wezen. De single werd zelfs dance smash op radio 538.

Begin 2018 volgt er een nieuwe samenwerking. Dan zal er een nieuwe single gaan verschijnen. Voor deze nieuwe single werkt Deepend samen met Janieck Devy. Dit nieuws maakte Deepend bekent in een interview met Showbizznetwork. Janieck is geen onbekende in de muziekwereld. De zanger werkte eerder al samen met Lost Frequencies. Het nummer Reality werd in 2015 een grote hit. Nu gaat Janieck samenwerken met Deepend.

Daarnaast is Janieck ook bekend van het nummer Feel The Love. Dit nummer werd in 2016 uitgebracht en deed het goed op de radiozenders. Janieck heeft begin 2017 de single Just Wanne Be With You uitgebracht. Nu slaan Deepend en Janieck de handen in één. Hoe de single gaat heten is nog even onbekend. Maar wel staat vast dat de mannen van Deepend druk bezig zijn met het opnemen van de bijbehorende videoclip.

Lees ook: Showbizznetwork interviewt: Deepend

Beluister hieronder het nummer Reality van Lost Frequencies en Janieck Devy:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *