Deepend gaat touren met David Guetta

De mannen van Deepend, Bob en Falco, kwamen donderdag met goed nieuws. Zij mogen optreden op de tour van dj David Duetta. Het is een droom die uitkomt laten de mannen van Deepend weten op Facebook. Zo start de tour van David Guetta al op 18 januari aanstaande. De tour, European Arena Tour 2018, zal starten in München. Daarna gaat de tour verder naar onder andere Milaan.

Ook zal de tour op 26 januari Lenz aandoen. Vervolgens trekt de tour verder naar Krakau en Kiev. Op de laatste dag van januari zal de tour in Luxemburg te zien zijn. Op 1 februari is de tour in Zürich. Daarna zijn ook Dortmund, Hamburg en Frankfurt aan de beurt. In die laatste stad zal de tour op 4 februari eindigen. 

De mannen van Deepend scoorden in de zomer van 2017 een zomerhit met het nummer Waiting For The Summer. Hierbij kregen zij hulp van Graham Candy. Deze maand komt de nieuwe single uit. Dan krijgen Bob en Falco hulp van Janieck Devy. Vlak voor de jaarwisseling plaatste Deepend al een voorproefje van de nieuwe single. Deze zal binnenkort dan ook gaan verschijnen.

In 2017 sprak Showbizznetwork met Bob en Falco. Wij wilden alles weten over de zomerhit, Waiting For The Summer, de samenwerking met Graham en de toekomstplannen. Het hele interview met Deepend is hier nogmaals terug te lezen.

Beluister hieronder de single Waiting For The Summer van Deepend:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *