Demi Lovato voor het eerste met eigen show naar Nederland

Demi Lovato komt dit jaar voor het eerst naar Nederland met haar eigen show. De Amerikaanse popster staat op maandag 18 juni met een concert in AFAS Live in Amsterdam.

Lovato houdt zich al jaren bezig met zingen, songwriting, acteren, schrijven en is ze sociaal actief op het gebied van feminisme, de LHBTQ gemeenschap en mentale gezondheid. Daarnaast is ze een social mediafenomeen met 145 miljoen volgers over de hele wereld.

Demi’s langverwachte vijfde studioalbum “Confident” kwam uit in 2015. Binnen enkele uren na release stond de eerste single Cool For The Summer in 37 landen op nummer 1 in iTunes in. Iets dat ook gebeurde met haar album “DEMI” uit 2013, in maar liefst 50 landen. Met dit album tourde ze tweemaal over de wereld, met de Neon Lights tour, en de Demi World Tour. Intussen heeft ze met haar boek Staying Strong: 365 Days a Year uit 2013, een New York Times best-seller geschreven.

Begin 2017 wordt Lovato gecast als stem van Smurfin in de animatiefilm Smurfs: The Lost Village.’ Later dat jaar, in juli brengt ze haar dubbel platina single Sorry Not Sorry uit, wat een voorbode is van haar nieuwe, zesde, studioalbum “Tell Me You Love Me” dat is september 2017 het levenslicht ziet en over de gehele wereld in charts op nummer 1 binnenkomt.

De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande vrijdag, 16 februari, om 10 uur via Ticketmaster.

Foto: Wikimedia Commons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *