Derde seizoen voor Hollands Hoop

De prijswinnende BNNVARA/NTR-dramaserie Hollands Hoop, krijgt een derde seizoen. Dat hebben BNNVARA en NTR bekend gemaakt. Franky Ribbens schrijft wederom het scenario en de regie is opnieuw in handen van Dana Nechushtan.

Hollands Hoop vertelt het verhaal van psychiater Fokke Augustinus (Marcel Hensema) die met zijn gezin naar het hoge noorden is verhuisd en daar in de cannabisteelt terecht is gekomen.

Scenarioschrijver Franky Ribbens en regisseur Dana Nechushtan: ‘Geweldig dat we een derde seizoen mogen maken! We zijn nog lang niet uitverteld en alle personages die het dit seizoen overleven, mogen uiteraard weer mee naar de ‘High North’.’

In het tweede seizoen dat momenteel wordt uitgezonden op NPO2 heeft Fokke de zieltogende boerengemeenschap omgetoverd tot een welvarende mini-maatschappij door een clandestiene wiet-coöperatie te stichten. Maar leider worden is één ding, leider blijven is iets geheel anders.

De hoofdrollen worden gespeeld door Marcel Hensema, Kim van Kooten, Martijn Lakemeier, Peter Van Den Begin en Hadewych Minis. Acteurs Gaite Jansen, Camilla Siegertsz en Jonas Smulders maakten in seizoen 2 hun entree.

Het nieuwe seizoen wordt vanaf 2018 opgenomen.

Foto: BNNVARA/Bert Pot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *