Dilan Yurdakul is de nieuwe hoofdredacteur van GTST-Magazine

Actrice Dilan Yurdakul is dit jaar de hoofdredacteur van de GTST-Magazine. Hiermee neemt zij het stokje over van Everon Jackson-Hooi. Ook dit jaar wordt er weer een speciaal magazine uitbracht over de soapserie van RTL 4. Vorig jaar waren er maar liefst vier edities. Dit jaar zal er maar één magazine verschijnen. Dit zal wel een extra dikke uitgave worden. Vanaf 5 juli ligt de GTST-Magazine in de winkels.

In de zomer van 2017 konden de fans van GTST genieten van vier speciale magazines. Hierin waren veel interviews te lezen met verschillende acteurs en actrices. Ook was er een speciaal verhaal te lezen die over Anton (Joep Sertons) ging. Het bleek dat Anton nog een dochter heeft rondlopen. Deze dochter is ontstaan uit een affaire. Zelf weet Anton niets van zijn dochter. 

Wat er in het nieuwe GTST-Magazine te lezen is, is nog niet bekend. Het zal ongetwijfeld vol interviews staan. Daarnaast zal de zomer-cliffhanger uitvoerig behandeld worden. Want er zullen weer een hoop vragen ontstaan over het einde van het huidige seizoen. Langzaam maar zeker lopen de spanningen in Meerdijk weer hoog op. Vorige week werd al duidelijk dat de naderende zomer-cliffhanger de duurste ooit gaat worden.

Dilan is beter bekend als Aysen in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Momenteel is Aysen druk bezig met het oplossen van de moord op Jan Maes. In de winter-cliffhanger werd de beruchte Jan vermoord in de haven van Meerdijk. Een lange tijd was Anton hoofdverdachte. Maar Zoë (Anouk Maas) kon niet langer zwijgen. Zij bekende dat zij de moord had gepleegd.

Maar Aysen heeft een andere verdachte; Bing. Zij is er van overtuigd dat Bing de moord op Jan heeft gepleegd. Ze heeft een blinde vlek voor haar ogen. Inmiddels is Bing het zat dat Aysen zich met hem bemoeid. Er is een straatverbod in de maak. Maar dat houdt Aysen niet tegen, zij wil hoe dan ook de waarheid achterhalen. Komt Aysen wel (op tijd) achter de waarheid?

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.
Het GTST-Magazine ligt vanaf 5 juli in de winkels.

Foto: Otto van den Toorn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *