Dionne Slagter neemt duet met DI-RECT op

Kersverse winnares van It Takes 2, Dionne Slagter, heeft al een single opgenomen. Dit nieuws maakte de zingende vlogster zondagavond bekend in RTL Boulevard. Samen met haar coach, Marcel de zanger van DI-RECT, heeft zij een single opgenomen. Vrijwel meteen na de finale hebben zij samen de single Love In Kind samen opgenomen. Op 9 mei zal het nummer officieel worden uitgebracht.

Dat Dionne en Marcel samen kunnen zingen, is inmiddels wel bekend. In de finale zongen zij samen het nummer Ordinary People. Hierdoor kreeg Dionne maar liefst drie tienen. Eerder in de finale zong Dionne het nummer Sign Of The Time samen met Marcel. Dit optreden kreeg toen ook drie tienen. 

In RTL Boulevard gaf Dionne ook aan verder te willen met muziek. Na haar overwinning heeft ze de eerste stap nu gezet. Wie weet volgen er in de toekomst meer singles en wellicht een album. Twee seizoenen geleden wist BNNVARA presentator Jan Versteegh It Takes 2 te winnen. Mede dankzij die overwinning nam hij een album op.

Een paar weken geleden zong Dionne het nummer Love Runs Out. Samen met coach Marcel werd ook dit een geweldig goed optreden. Misschien was dat wel één van de beste optredens van Dionne, volgens onze recensent. Hieronder is dat fragment nogmaals te zien.

Geef een reactie