Disney prinsessen keren terug op het witte doek

disney-prinsesBioscoopketen Pathé zorgt ervoor dat een aantal Disney prinsessen weer in de bioscopen te zien zijn. In de hele maand november kan de bezoeker weer genieten van vier oude vertrouwde Disneyfilms. Pathé deed iets soortgelijks ook al in september. Toen kon de bezoekers de films; Toy Story, Frozen, Monsters Inc. en The Lion King nogmaals bekijken op een bijzonder groot scherm.

De maand november staat geheel in het teken van de bekendste prinsessen van Disney. Zo kan de kijker onder andere genieten van De Kleine Zeemeermin. In deze Disneyfilm speelt Ariël de hoofdrol. Zij heeft maar één wens, een ontmoeting met een mens. Helaas is haar vader het hier niet mee eens. Toch gaat Ariël het avontuur van haar leven aan. Vooral de muziek uit deze Disneyfilm sprak veel mensen aan. 

Daarnaast is ook de klassieker Belle en het Beest terug in de bioscopen. De bijzondere Belle is een vrouw die enorm veel van boeken houdt. Ze houdt hier zoveel van dat ze soms niet goed op haar omgeving let. Wanneer haar vader ineens verdwenen is, gaat Belle op onderzoek uit. Ze komt op een plek uit die ze alleen uit een boek zou kunnen kennen. In een paleis komen de bijzonderste dingen voor. Maar ook vindt Belle de liefde van haar leven. Een heel mooi Disneyverhaal voor het hele gezin.

De derde Disneyfilm die terugkeert in de bioscopen is Aladdin. Natuurlijk is Aladdin geen prinses, maar hij heeft wel veel te maken met een prinses. De dochter van Sultan is Jasmine. Zij moet binnen de muren van het paleis blijven. Haar vader heeft haar hele leven al uitgetekend. Maar dit laat Jasmine niet gebeuren en ontsnapt uit het paleis. Eenmaal buiten de muren ontmoet ze Aladdin, een normale jongen van de straat. De twee hebben meer gemeen dan ze in eerste instantie zouden denken. Wederom een swingende Disneyfilm met veel leuke liedjes.

Als vierde Disneyfilm is Rapunzel terug van weggeweest. Misschien wel één van de onbekendste Disney prinsessen, is toch wel Rapunzel. Deze prinses wordt op jonge leeftijd ontvoerd door een oude vrouw. Zij voedt Rapunzel op als haar eigen dochter. Maar Rapunzel is geen normaal meisje, zij heeft de magisch lang, blond haar. Wanneer zij een bandiet ontmoet ziet ze hoe het leven buiten is. Een hilarische Disneyfilm met een beetje naïeve Rapunzel. Maar deze prinses weet zeker de harten van de bioscoopbezoekers te raken.

Kaarten zijn nu al te koop via de website van Pathé. De bioscoopbezoeker kan gaan voor de originele versie of de Nederlandse versie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *