Domien, Sander en Angelique opgesloten in Glazen Huis

Domien Verschuuren, Sander Hogendoorn en Angelique Houtveen zijn vanavond, maandag 18 december door Frans Timmermans opgesloten in het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn. Dit jaar zet NPO 3FM zich in voor verscheurde families in conflict- en rampgebieden.

Van maandag 18 tot en met zondag 24 december 2017 komt Nederland in actie tijdens de jaarlijkse inzameling van NPO 3FM. Vanuit het Glazen Huis draaien de dj’s de tracks die het publiek tegen betaling aanvraagt.  Tot en met Kerstavond maken de dj’s 24/7 live radio en televisie, zijn ze continu online en volgen ze alles op de voet.

Tijdens de actie week leven de dj’s op een lege maag. Alle overige 3FM dj’s, bands, artiesten, luisteraars en bezoekers op het plein geven de jocks de energie die ze zo hard nodig hebben.

Sinds de allereerste editie in 2004 zet NPO 3FM elk jaar een stille ramp succesvol op de kaart.  De actie is tot en met zondag 24 december de hele week te volgen via 3FM, 3FM.nl en het digitale themakanaal NPO 101. 3FM doet ook via Social Media uitgebreid verslag van de actie. Via Facebook, Instagram, Twitter en Snapchat hoeven volgers niks te missen van Serious Request.

Foto: NPO 3FM/Bullet-Ray

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *