Drie VTM-programma’s winnen goud in Hamburg

VTM is tijdens het World Media Festival in de prijzen gevallen. De programma’s Studio Tarare, Make Belgium great again en Hoe zal ik het zeggen winnen goud, respectievelijk in de categorie Mini-series,  Entertainment: Continuing Series & Serial Programmes en Comedy.

Ook vorig jaar won seizoen 1 van Hoe Zal Ik Het Zeggen? in Hamburg al in de categorie Comedy.

Met hun Gold Media Award in hun eigen categorie komen Studio Tarara, Hoe Zal Ik Het Zeggen? en Make Belgium Great Again ook automatisch op de shortlist voor de Grand Prix Award, de belangrijkste prijs van het World Media Festival die alle categorieën overstijgt en dit  jaar op 15 mei wordt bekend gemaakt. Een paar jaar geleden ging die Grand Prix Award nog naar de VTM/Eén serie ‘Wauters versus Waes’.

Het World Media Festival bekroont de beste internationale producties uit alle takken van de media. In totaal zijn honderden producties van over de hele wereld ingezonden voor een jury van toonaangevende communicatieprofessionals uit de hele wereld. Vroeger wonnen ook al andere Vlaamse programma’s zoals ‘Het Lichaam van Coppens’, ‘Wauters versus Waes’ en  ‘Tomtesterom’ een World Media Award.

Foto: VTM

Geef een reactie