Duncan Laurance scoort top tien hit

Zanger Duncan Laurance heeft een top tien hit gescoord. Zijn songfestivalnummer, Arcade, komt deze week nieuw binnen op plek tien in de Dutch Charts. Op 16 mei zal Duncan deze single laten horen in de tweede halve finale bij het Eurovisie Songfestival. Volgens de bookmakers maakt Duncan grote kans om het liedjesfestijn te gaan winnen.

Niet alleen succes in de hitlijst, maar ook op YouTube. Sinds de videoclip van Arcade online staat, hebben al meer dan 2,8 miljoen mensen de videoclip bekeken. De videoclip laat een wedergeboorte zien. Daar gaat het nummer van Duncan dan ook over. Bij De Wereld Draait Door werd de videoclip gepresenteerd.

Maar er is meer Nederlandse muziek te vinden in de top tien van Dutch Charts. Zo staat Davina Michella weer op plek negen. Zij stijgt deze week twee plekken met haar hit Duurt te lang. Inmiddels staat de zangeres alweer 24 weken in de hitlijst. Plek acht is deze week voor Mula B met het nummer Fully Frendi.

Snelle zakt deze week drie plekken en komt met Scars uit op plek zeven. Lady Gaga en Bradley Cooper stijgen deze week weer. Zij stonden vorige week op plek negen en deze week op plek zes met de single Shallow. Het is de titelsong voor de film, A Star Is Born. Voor deze film heeft de zangeres meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen. Shallow staat ook alweer 23 weken in de hitlijst.

Plek vijf is er deze week voor zanger Nielson. Dankzij zij deelname aan Wie is de Mol? lijkt zijn single IJskoud weer te stijgen. Vorige week stond hij namelijk nog op plek zeven. IJskoud is ook alweer 20 weken te vinden in de hitlijst. Plek vier is er voor Yung Felix, Poke en Bizzey met de single Baby Momma.

De top drie bestaat deze week uit Suzan & Freek. Zij stijgen deze week maar liefst vijf plekken met hun Nederlandstalige single Als het avond is. Plek twee is voor Kris Kross Amsterdam, Maan, Tabitha en Bizzey met de single Hij is van mij. Bovenaan in de Dutch Charts staan Priceless, Frenna en Murda met de single Rompe.

Dit alles blijkt uit de single top 100 die iedere week wordt gepubliceerd door Dutch Charts.

Foto: AVROTROS

Geef een reactie