Duncan Laurence scoort nummer één hit in Single top 100

Het is Duncan Laurence gelukt om een nummer één hit te scoren. Zijn Songfestival single, Arcade, staat deze week op één in de Single top 100. Hij steeg deze week maar liefst zes plekken. Ed Sheeran en Justin Bieber stonden vorige week nog op één met hun single I Don’t Care.

Bijna een week geleden wist Duncan het Eurovisie Songfestival te winnen. Deze week kwamen er nog meer punten bij. Het bleek dat Wit-Rusland de punten verkeerd doorgaf. Mede dankzij zijn overwinning staat Duncan nu bovenaan in de hitlijst. Ook in de Top 40 van Qmusic staat Duncan bovenaan.

Maar er staan meer Songfestival nummers in de Single top 100. Zo staat de Italiaanse zanger, Mahmood, met zijn single Soldi op plek achttien. Hij eindige afgelopen zaterdag als twee, net achter Duncan. Op plek 48 komt Luca Hänni nieuw binnen met She Got Me. Hij eindige zaterdag op plek vier voor Zwitserland.

Plek 50 is deze week voor John Lundvik. Zijn Songfestival nummer, Too Late For Love, deed het zaterdagavond ook erg goed. Het leek er even op alsof Zweden bovenaan zou eindigen. Maar de kijkers thuis stemden niet massaal op Zweden. Uiteindelijk moest John genoegen nemen met plek zes.

De Noorse inzending, KEIINO staat deze week op plek 59. Zij staat daar met hun Songfestivalnummer Spirit In The Sky. Daarnaast staat Michela met Chameleon op plek 73. Zij vertegenwoordigde Malta op het Songfestival. Zij eindigde zaterdagavond op plek zestien.

Overigens is er van Serhat geen spoor te bekennen. Hij vertegenwoordigde San Marino in de finale. Zijn Songfestivalnummer Say Na Na Na staat nog niet in de hitlijst. Of die er wel gaat komen is nog maar even de vraag. Wel eindigde hij hoger dan landen als Duitsland en Engeland.

Dit alles blijkt uit de Single top 100 die DuchCharts iedere vrijdag op haar website publiceert.

Foto: Eurovision

Geef een reactie