Echte reisverhalen centraal in nieuw seizoen 3 op Reis

NPO3 komt vanaf zondag 27 augustus met een gloednieuw seizoen van 3 op reis. In het nieuwe seizoen staan echte reisverhalen centraal. Chris Zegers, Maurice Lede, Geraldine Kemper, Nienke de la Rive Box en Evi Hansen gaan dit seizoen meer dan ooit op zoek naar avontuur.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen start Maurice gelijk met de langste reis uit zijn leven. Hij trapt af in Shanghai en hij eindigt in Amsterdam. Dit jaar woont de helft van de wereldbevolking in de stad en daar komen jaarlijks zo’n miljoen stedelingen bij. 

Nienke reist door Groenland en ervaart de intense schoonheid, maar ziet ook wat de temperatuurstijging voor gevolgen heeft voor de inwoners. Geraldine beklimt tijdens haar roadtrip door Guatemala een vulkaan en overnacht bij de bewoners van het land. Evi bezoekt het verborgen hart van Europa, het kleine –zeer gemoedelijke zusje van Praag – Brno.

Chris bezoekt onder andere het woeste Westen van Ierland en slaapt in zijn eigen gemaakte hut in de wildernis. ‘Dit seizoen maken we weer echt verhalen en zijn we meer op zoek naar het avontuur gegaan: kamperen in de wildernis, heerlijk! Alles gaat nog steeds op de 3 op Reis manier: relaxt, verrassend en avontuurlijk.’

Nieuwe afleveringen van 3 op Reis zijn vanaf 27 augustus iedere zondag om 19.50 uur te zien bij BNN op 3.

Foto: BNN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *