Edwin Evers benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Edwin Evers is vanochtend door burgemeester van Hardenberg Peter Snijder benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontvangt de koninklijke onderscheiding voor zijn ‘zeer uitzonderlijke verdiensten voor de Nederlandse samenleving”.

De 538-dj werd vanochtend tijdens zijn ochtendshow op Radio 538 gebeld door de burgemeester van Hardenberg dat hij snel de studio moest verlaten. “Ik ga onderscheidingen uitreiken aan mensen die heel veel gedaan hebben. Ik vind dat jij dat een keer moet meemaken, daar moet je bij zijn, om dat eens mee te maken vanuit de zaal”, liet de burgemeester telefonisch weten in de ochtendshow. 


Edwin Evers stopt aan het eind van het jaar met zijn succesvolle ochtendshow op Radio 538. “Aan het eind van dit jaar stop je met je ochtendshow op Radio 538 en wordt Nederland niet meer wakker met Evers Staat Op. Dat zal voor veel luisteraars een groot gemis zijn”, aldus burgemeester Peter Snijders. Vanochtend werden ook lintjes uitgereikt aan Caroline Tensen, Jenny Arean en Michael van Gerwen.

Foto: William Rutten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *