Een tegen 100 is terug met nieuw seizoen

De spannende kennisquiz, Een tegen 100, is terug. Vanaf vanavond is Caroline Tensen terug met een nieuw seizoen. In Een tegen 100 draait het allemaal om één kandidaat. Deze kandidaat neemt het op tegen 100 tegenspelers.

Het is aan de kandidaat om alle 100 tegenspelers weg te spelen. Dat lijkt heel eenvoudig, maar dat is niet altijd even zo. Caroline stelt iedere keer de welbekende vraag ‘wil je een makkelijke of een moeilijke vraag’. 

Wanneer een kandidaat geld heeft, heeft de kandidaat geluk. Dan is er een mogelijkheid om een vraag te kopen. Dit gaat heel eenvoudig met behulp van de escape. Maar dat kost de kandidaat wel geld, veel geld. Iedere escape is een bepaald percentage waard. Zo kost de eerste escape 25 % van het geld wat er in de kas zit. De tweede escape kost 50 % en de derde kost maar liefst 75 %.

Met de terugkeer van Een tegen 100 kan de kijker weer genieten van een quiz. Naast Een tegen 100 is ook De Slimste Mens weer te zien. Afgelopen maandag ging het tiende seizoen van start met 1.344.000 kijkers. De Slimste Mens is iedere werkdag om 20.25 uur te zien bij de KRO-NCRV op NPO 2.

Een tegen 100 is vanaf vanavond weer iedere vrijdagavond om 21.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1.

Bekijk Een tegen 100 op TVblik.nl/een-tegen-100

One comment on “Een tegen 100 is terug met nieuw seizoen

  1. Jürgen Weber schreef:

    wan kommt 1 tegen 100 terug ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *