Elfie Tromp nieuwe presentator VPRO Nooit meer slapen

Vanaf vrijdag 1 december presenteert Elfie Tromp de vrijdagnacht op NPO Radio 1. Door de weeks wordt het cultuurprogramma Nooit meer slapen gepresenteerd door Pieter van der Wielen.

Tromp presenteerde voor VPRO verschillende programma’s op het internet. Daarnaast schrijft ze voor Metro. “Ik ben een peuteraar als ik interview. Ik wil details horen, een levensecht verhaal naar voren brengen, zodat de luisteraar wordt meegesleept. Bij radio moet je het verhaal schilderen met die details. De stem is de enige houvast en de luisteraar in feite een drenkeling in de ether.”

Tromp kan niet wachten om aan de slag te gaan voor het programma. “Ik heb superveel zin om voor Nooit meer slapen nachtelijke gesprekken te voeren voor een groot publiek”, zo laat Elfie Tromp weten.

Nooit meer slapen is een late night radio show met aandacht voor zowel hoge als lage cultuur en wordt iedere werkdag van 00.00 uur tot 02.00 uur uitgezonden op NPO Radio 1. In het eerste uur vindt een lang studiogesprek plaats waarin werk en leven van een gast uit de culturele actualiteit ter sprake komen.

Foto: VPRO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *