Eric Terpstra naar Brazilië en Taiwan voor Erica op Reis

Erica Terpstra reist voor het nieuwe seizoen van Erica op Reis af naar Brazilië en Taiwan. Dat heeft Erica laten weten in Tijd voor Max. Het vertrouwde reisprogramma van MAX gaat in het najaar van 2018 weer van start op NPO 1.

Erica Terpstra gaat dit najaar weer op reis en laat zich met verwondering onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van andere landen. Ze heeft in de verre landen bijzondere ontmoetingen met opmerkelijke en inspirerende mensen.

In het nieuwe seizoen van Erica op Reis bezoekt zij onder meer Brazilië en Taiwan. Aan de oostkust van Brazilië ontdekt Erica dat het Afrikaanse DNA nog goed voelbaar is. In Taiwan duikt ze in de rijke cultuur van de Taiwanezen.

Erica op reis is dit najaar te zien op NPO1.

Foto: Omroep Max

One comment on “Eric Terpstra naar Brazilië en Taiwan voor Erica op Reis

  1. ivan schreef:

    Erica op reis in Brazilië ?
    Wij waren erbij … sterker nog … je kan het parcours van Erica op reis in Brazilie nu zelf volgen met Ivan Bahia, de Nederlandstalige reis-gids die Erica’s reis ter plaatse in Salvador da Bahia organiseerde voor Erica 😉
    Info en teasers op onze pagina : http://ivan-salvador-bahia-guide.com.br/N-Brazilie.Chapada.Diamantina.Ivan.Bahia.reis.gids-Erica.op.reis.in.Salvador.da.Bahia.html

Geef een reactie