Erik de Vogel duikt opnieuw op in de TV Kantine

Acteur Erik de Vogel is zaterdagavond weer te bewonderen in de TV Kantine. Hij kruipt weer in de huid van Frank, bekend van Paleis voor een Prikkie. Naast hem zal Carlo Boszhard weer te zien zijn als Rogier. In het vorige seizoen waren de twee ook al samen te zien.

Het was wel even wennen om Erik in de TV Kantine te zien. Hij is vooral bekend als keiharde zakenman Ludo Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Maar hij maakt graag een uitstapje naar een compleet andere rol. Vorig jaar zette hij Rogier al bijzonder goed neer. Dat zal aanstaande zaterdagavond zeker niet anders zijn.

De TV Kantine werkt dit seizoen weer veel met gastacteurs en actrices. Zo zijn Ilse Warring, Elise Schaap, Paul de Leeuw, Buddy Vedder en Lieke van Lexmond al meerdere keren te zien geweest. Zij kropen met gemak in de huid van allerlei bekende Nederlanders (BN’ers). Vooral Ilse Warringa en Elise Schaap springen er wel uit. Vorige week zette Ilse een perfecte imitatie neer als Taylor uit The Bold and the Beautiful. Elise was te zien en te horen als zangeres Lady Gaga. Dat deed zij op geheel eigen wijze.

In GTST heeft Ludo het momenteel even zwaar. Vooral zijn relatie met Janine (Caroline de Bruijn) zit momenteel in zwaar weer. Alles heeft te maken met de gebeurtenissen van de afgelopen tijd. Daar maakt therapeut Rob (Jop de Vries) misbruik van. Hij zorgt ervoor dat Janine gaat twijfelen aan haar relatie met Ludo. Of de relatie in stand blijft, is nog maar de vraag. Het lijkt er sterk op alsof het allemaal de verkeerde kant op gaat. Zal Ludo zijn relatie nog kunnen redden?

De TV Kantine is zaterdagavond om 22.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Mike van den Toorn

Geef een reactie