Eva Jinek niet op DWDD-tijdslot

Talkshow Koningin Eva Jinek ziet het niet zitten om op het tijdslot van De Wereld Draait Door te zitten. Dat laat Jinek weten aan het AD. Nu Mathijs van Nieuwkerk zijn talkshow nog maar zes maanden per jaar presenteert moet de NPO voor de overige zes opzoek naar een vervanger.

De naam van Eva Jinek ging al meerdere malen rond maar ze laat weten prima op haar plek te zitten in de late avond. “Er is namelijk geen tijdstip waar ik gelukkiger van word dan waar ik nu zit“, zo laat ze weten. Jinek deelt sinds vorig jaar het elf-uur tijdslot met Jeroen Pauw en daar ze erg te vreden meer. 

 “Deze plek is ideaal voor wie ik ben, met een mooie mix van actualiteiten, human interest, entertainment en medemenselijkheid.” Daarnaast laat de presentatrice weten zich niet erg bezig te houden met de concurrent: Humberto Tan.  “Humberto is mijn collega, ik zie het als er over hem geschreven wordt en ik voel met hem mee.”

“Nu is de publieke opinie even anders, dat kan gebeuren. Ik weet een beetje hoe dat voelt. Het hoort bij het werk dat we doen.”

Foto: KRO-NCRV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *