Even tot hier start met miljoen kijkers

NPO 1 moest het zaterdagavond doen zonder Wie is de Mol? Vorige week keken er meer dan drie miljoen mensen naar de ontknoping. Dus was het gisteren tijd voor een nieuwe programmering. Onder andere Niels van der Laan en Jeroen Woe waren te zien met Even tot hier… Het programma is een soort opvolger van De kwis. De eerste aflevering kon meteen rekenen op 1 miljoen kijkers.

Vlak voor Even tot hier… zond NPO 1 een nieuwe aflevering uit van Ik Vertrek. Het maakt niet uit op welke dag het programma uitgezonden wordt. Zaterdagavond schakelden er zeker 1,5 miljoen mensen in. Hiermee staat het realityprogramma op plek twee in het kijkcijferoverzicht. De finale van Holland’s Got Talent deed het iets minder. Daar keken namelijk 1,4 miljoen mensen naar.

Na Even tot hier… zond NPO 1 nog een nieuw programma uit. In Wat een verhaal onderzoeken André van Duin en Anne-Marie Jung of een verhaal echt is of juist niet. Deze eerste aflevering, die rond 22.10 uur te zien was, werd meteen goed ontvangen. In totaal keken er namelijk 931.000 mensen naar. Met deze kijkcijfers staat het programma op plek acht in het kijkcijferoverzicht.

In de vooravond deed NPO 1 het ook al goed. Kassa werd namelijk weer bekeken door 1,2 miljoen mensen. Een groot deel van Kassa ging over cv-ketels. Sommige ketels zijn brandgevaarlijk. De eigenaar moest vertellen wat er allemaal aan de hand was. Amber zat er figuurlijk bovenop om antwoorden te krijgen. Kassa staat met de huidige kijkcijfers op plek vijf in het kijkcijferoverzicht.

De derde aflevering van Das Boot leverde NPO 2 325.000 kijkers op. Een week eerder keken er nog maar 265.000 mensen naar.

Naast Ik Vertrek bestaat de top vijf verder nog uit het NOS Journaal van 20.00 uur met 1,7 miljoen kijkers op plek één en Holland’s Got Talent met 1,4 miljoen kijkers op plek drie. Plek vier is er voor Studio Sport Eredivisie met 1,4 miljoen kijkers. Kassa kwam uit op plek vijf met 1,2 miljoen kijkers.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Foto: Wessel de Groot

2 comments on “Even tot hier start met miljoen kijkers

  1. Joost schreef:

    Wat een ameteuristich geschreven artikelen op deze website. Is de reactie soms niet ouder dan 12???
    Niet heel gek dat er weinig mensen komen hier, aan de reacties te zien zelfs NUL

  2. Joost_❤️Fanacc.X schreef:

    Tja joost zo werkt dat

Geef een reactie