Ex-Spice Girl Melanie C op Night of The Proms

De eerste namen voor Night of The Proms 2017 zijn bekend gemaakt. Op zaterdag 18 november vertolken voormalig Spice Girl Melanie C, soulzangeres Joss Stone en de 16-jarige pianiste Emily Bear de grootste hits in Ahoy Rotterdam, onder begeleiding van het Antwerp Philharmonic Orchestra, dat onder leiding staat van de Braziliaanse dirigente Alexandra Arrieche.

Als 16-jarige verraste Joss Stone de muziekwereld met haar spraakmakende debuutalbum ‘The Soul Sessions’. Haar album, die uit covers bestond, bereikte drie keer de platina status. Ze is daarnaast vooral bekend geworden door haar succesvolle stem waarmee ze een Grammy. In haar beginjaren scoorde ze grote hits met o.a. ‘Fell In Love With A Boy’, ‘You Had Me’ en ‘Tell Me ‘Bout It’.

Het podium van Night of The Proms is niet voor Stone alleen, ze deelt het namelijk met haar landgenote Melanie C uit meidengroep Spice Girls. In de jaren negentien verbrak Melanie met haar bandleden alle verkooprecords en ook solo scoorde ze top 10-hits met ‘Never Be The Same Again’, ‘I Turn To You’ en het duet met Bryan Adams ‘When You’re Gone’. Op Night of the Proms brengt ze zowel solohits als nummers van de Spice Girls ten gehore.

Leona Philippo debuteerde vorig jaar op Night of the Proms en neemt opnieuw de dubbelrol van zangeres en presentatrice op zich. In 2012 brak Philippo door bij het grote publiek als winnares van het derde seizoen van de RTL4-talentenjacht The Voice of Holland.

Foto: Night of The Proms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *