Expats zoeken liefde in nieuwe Net5-show

Nicolette van Dam presenteert voor Net5 een nieuw programma waarin tien Nederlandse expats op zoek naar een Nederlandse partner. In het programma Veel liefs uit Holland zoeken de tien avontuurlijke expats een geliefde met wie ze het ‘Nederlandse gevoel’ kunnen delen.

In de eerste aflevering op dinsdag 29 augustus worden de tien single expats voorgesteld. In het voorjaar van 2018 is te volgen hoe de expats hun keuze maken. Van alle aanmeldingen krijgen vier potentiële liefdes een uitnodiging om een week in het land van de expat te komen logeren.

Na deze eerste kennismaking in een vreemd land blijven er twee favorieten over. Zij keren samen terug naar Nederland waar de expat gedurende een week kennis maakt met vrienden en familie. Na die week wordt de uiteindelijke beslissing genomen en onthullen zij of ze verliefd zijn geworden.

De expats van Veel liefs uit Holland wonen verspreid over de hele wereld. Van Bangkok en Los Angeles, tot de outback van Australië en de savanne van Kenia. Net5 zoekt momenteel mensen die het leven van de expats compleet willen maken en bereid zijn om hun koffers te pakken voor de liefde.

Opgeven kan via www.net5.nl/veelliefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *