Expeditie Robinson Column : Wanneer wordt moeder gans geslacht?

In deze tweede aflevering van Expeditie Robinson tonen een aantal kandidaten hun “ware” aard.  Zowel Soundos, als Lil Kleine vielen op in kamp Zuid. In kamp Noord viel sluwe Roeland op en bij de onbekenden was het Herold.

Het begin was de aankomst van Caroline op het eiland van de onbekenden door haar al gedoopt als winnaarseiland. Dit omdat alle BN-ers  gevraagd waren en niet die motivatie hadden als de onbekende Nederlanders die er vol voor gaan.

De sfeer op dit eiland van de onbekenden is prima, de samenwerking is goed en je merkt aan alles dat deze mensen er vol voor gaan. Aangevoerd door de onaflaatbare energie van Herold, die misschien teveel energie verbruikt.

Op Noord bij de “ouderen” gaat alles volgens plan, ze hebben veel bereikt, de sfeer is goed waarbij er wel het beeld ontstaat dat Richard en zijn dochter Joëll samen met voelbalster Anouk al een blok hebben gevormd. Wat Roeland al opgevallen is waardoor hij al begint zijn tactische voelsprieten uit te steken. Wat uiteindelijk ook zorgt voor een aanbod van het voetbal trio om de vierde in hun blok te worden waardoor ze de macht hebben.

Maar ondertussen is op Zuid het meeste te beleven, comédienne Soundos die zichzelf al moeder gans noemt en de mening is toegedaan dat iedereen haar vertrouwd probeert al een verbond te smeden met Brace, want de andere dames  vertrouwen haar. Iedereen kan moet naar haar luisteren vind ze.

Later blijkt dat Kai en Danny vinden dat zij bezig is met een “all-inclusive” vakantie en er snel uit moet.

De proef zal uitwijzen of moeder gans snel geslacht gaat worden. De jonge honden beginnen fanatiek aan de proef, hebben echter moeite het touw aan het kanon te knopen, komen daardoor achter en alhoewel ze zich goed terug vechten door puzzelchaos bij Noord winnen de oudjes  van Noord toch de proef nipt en moet Zuid naar de eilandraad. Waar Soundos alweer verkondigd dat iedereen maar naar haar moet luisteren. Lil Kleine heeft echter na 3 dagen al geen motivatie meer en heeft aan de groep gevraagd hem weg te stemmen. Wat unaniem gebeurt waardoor moeder gans nog niet geslacht wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *