Expeditie Robinson-winnaar Carlos gaat presenteren

Carlos Platier Luna, de winnaar van Expeditie Robinson 2017 heeft zijn eerste presentatieklus te pakken bij RTL. Hij gaat de nieuwe zoektocht presenteren naar mogelijke nieuwe kandidaten voor Expeditie Robinson.

Ook dit jaar is weer mogelijk om als onbekende Nederlander mee te doen aan het programma. Met zeven opdrachten krijgen liefhebbers de kans om te laten zien waarom zij dé geschikte kandidaat zijn voor Expeditie Robinson. 

De zeven uit te voeren opdrachten worden vanaf 19 februari wekelijks door Carlos bekendgemaakt bij RTL én op de site van het programma. Elke week wordt er bijgehouden welke zeven onbekende Nederlanders de meeste stemmen bij elkaar hebben gesprokkeld met de weekopdracht. Deze zeven mogen sowieso mee naar de selectiedag. Uiteindelijk gaan er op deze manier 49 onbekenden door naar de selectie. Daarnaast kiest de redactie uiteindelijk uit alle inzendingen nog 51 kandidaten. In totaal mogen dus honderd uitverkorenen zichzelf bewijzen tijdens een selectiedag.

De zeven gelukkigen reizen later dit jaar samen met een groep BN’ers af naar de Filipijnen voor een nieuw seizoen ‘Expeditie Robinson’. Nooit eerder was de kans om mee te doen aan ‘Expeditie Robinson’ zo groot!

Expeditie Robinson is vanaf het najaar weer te zien bij RTL 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *