Fabienne de Vries terug op de radio

Fabienne de Vries is vanaf 1 februari terug op de Nederlandse radio. Ze presenteert vanaf komende donderdag het programma Let’s Talk Business op zakenzender New Business Radio.

De Vries neemt op zakenzender New Business Radio, in wisselende presentatie met onder meer Ron Lemmens, Rick van Velthuysen en Folkert Tempelman, het programma Let’s Talk Business voor haar rekening.  


Het programma Let’s Talk Business biedt een platform voor ondernemende mensen met inspirerende verhalen! In het radioprogramma Let’s Talk Business gaat het uiteraard over de business, maar vooral ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgast.

Fabienne de Vries: “Oude liefde roest niet zeggen ze weleens en dat geldt ook voor mijn liefde voor radio maken! Ik heb enorm veel zin om bij New Business Radio aan de slag te gaan en hiermee mijn huidige werkomgeving, de zakelijke markt, weer te combineren met media. Nadat ik met presentatie en coaching de zakelijk markt in ben gegaan, ga ik nu ook weer vanuit de zakelijke markt (radio) presenteren. De cirkel is voor mij dus weer rond! In Let’s Talk Business kan ik ook nog eens mijn nieuwsgierigheid kwijt om het ondernemersverhaal van onze gasten goed over de bühne te brengen. Een superleuke uitdaging!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *