Finale Expeditie Robinson te zien in bioscoop

RTL en Pathé brengen op donderdag 21 december de finale van Expeditie Robinson naar de bioscoop. Fans het programma kunnen in drie verschillende steden in Nederland de finale volgen vanuit een Pathé bioscoop.

“Een megagroot scherm, het beste geluid, prijzen én de aanwezigheid van Dennis Weening, Nicolette Kluijver, Luuk Ikink en de drie finalisten, zorgen voor dé ultieme ‘Expeditie Robinson’-avond op donderdag 21 december.”, zo laat RTL vandaag weten.

Naast de spannende finale-uitzending van ‘Expeditie Robinson’ worden er tijdens het event in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam exclusieve prijzen weggegeven, is er nog nooit eerder vertoond backstagemateriaal te zien en kunnen fans vragen stellen aan de presentatoren en finalisten.

In elke bioscoop bevindt zich één finalist en één van de presentatoren. Welke finalist en presentator in en welke bios zit, blijft tot de dag van de finale geheim.

De finale van Expeditie Robinson donderdag 21 december 20.30 uur bij RTL5. Kaarten voor het evenement zijn binnenkort te koop via de website van Pathé.

Geef een reactie