Finale Wie is de Mol? trekt ruim 3 miljoen kijkers

De finale van Wie is de Mol? trok afgelopen zaterdagavond ruim 3,2 miljoen kijkers, zo blijkt uit gegevens van Stichting KijkOnderzoek. Daarmee was het AVROTROS-programma het meest bekeken programma van de dag.

Jan Versteegh bleek uiteindelijk de Mol te zijn. Ruben Hein ging er met de pot vandoor, hij wist Jan  te ontmaskeren. Ruben Hein kreeg in deze achttiende editie het geld dat de kandidaten bij elkaar hebben gespaard tijdens het spel: 17.750 euro. Olcay Gulsen, bleef met lege handen achter.  


Dit jaar waren onder andere Simone Weimans, Stine Jensen, Loes Haverkort, Ron Boszhard, Emilio Guzman, Bella Hay en Jean-Marc van Tol te zien in het programma.

De finale werd live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam waar talloze fans bijeen waren gekomen. Naast het grote evenement in het Vondelpark was de grote finale ook te zien in verschillenden bioscopen verspreidt over het hele land. Vorig jaar zagen net geen drie miljoen mensen hoe toenmalige mol Thomas Cammaert zich bekendmaakte. Ook in 2016 trok de finale 3 miljoen kijkers.

Foto: AVROTROS / Michel Schnater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *