Finalisten Expeditie Robinson 2017 bekend

De finalisten van Expeditie Robinson 2017 zijn bekend. Kaj Gorgels, Soundos El Ahmadi en Carlos Partier staan in de grote finale. Donderdagavond was te zien hoe Shelly, Niels, Soundos en Carlos de strijd met elkaar aangingen in de halve finale.

Kaj wist als eerst een plek in de eindstrijd te bemachtigen. Op finalisteneiland versloeg hij Niels in een uithoudingsproef.

Hierna plaatste Soundos zich, die met bloed, zweet en tranen voor de allereerste keer een proef won. Carlos, een van de vier onbekende Nederlanders, won ten slotte de bekende evenwichtsproef en is hiermee de derde finalist van ‘Expeditie Robinson’.

Na een loodzwaar seizoen strijden de drie overgebleven kandidaten in de finale nog één laatste keer tegen elkaar. Wie wint deze spectaculaire eindstrijd en mag zich de ‘Last Man Standing’ noemen?

Nieuw dit seizoen is dat verspreid over heel Nederland de finale van Robinson te zien in Pathé bioscopen. Tijdens dit evenement zijn de finalisten en de presentatoren te gast in een zaal in Nederland. 

De finale van Expeditie Robinson is donderdag 21 december om 20.30 uur te zien bij RTL5.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *