Flikken Maastricht kampt met motorbende in seizoen 7

Angela en Victor met pistool (1)Flikken Maastricht heeft een reputatie hoog te houden. Elk jaar groeit het aantal kijkers voor de misdaadserie en groeien ook de verhaallijnen. Dat schept verwachtingen. In het zevende seizoen.

Ontvoeringen, chantage, oplichters, moord en zelfs een aanslag op de Amerikaanse president. In FLIKKEN MAASTRICHT is Wolfs, Eva en hun collega’s maar weinig bespaard gebleven. In het nieuwe seizoen van de populaire serie, dat op vanavond van start gaat, is dat niet anders. De rechercheurs krijgen dit keer te maken met de criminele activiteiten van een motorbende. Als er dan ook nog een oude bekende opduikt, raakt dat  Wolfs en Eva niet alleen professioneel maar ook in hun privéleven.

Verhaallijn seizoen 7
Wolfs en Eva raken betrokken bij een onderzoek naar een motorbende die het op het toerclubje van Wolfs voorzien heeft. Al snel ontdekken de rechercheurs dat sommige leden van de motorbende zich niet alleen met toertochten bezighouden. Om zicht te krijgen op de activiteiten van de club, wordt de hulp ingeschakeld van Tonja die Eva van vroeger kent.

Haar vriend wordt gechanteerd door de motorbende. Al snel wordt Tonja ingezet als informant en infiltrant. Eva ziet het niet zitten om een vriendin in te zetten voor zo’n gevaarlijk traject maar wordt door hoofdinspecteur Mechels onder druk gezet. Als dan ook nog blijkt dat de inmiddels vrijgelaten Daan de Vos connecties heeft met de motorclub, leidt het onderzoek tot een spannende climax waar de rechercheurs niet ongeschonden uitkomen.

Geef een reactie