‘Flikken stopt pas als Eva en Wolfs zijn getrouwd’

Angela en VictorVictor Reinier is nog lang niet klaar met Flikken Maastricht, dat vanavond haar zevende seizoen ingaat. Dat vertelt de acteur in Avrobode. Als het aan Reinier ligt, gaat de serie nog wel even mee. “De TROS wil voorlopig door en ook ik ben er nog lang niet klaar mee. Er ligt voor mij nog volddoende uitdaging. Zeker als het gaat om schrijven en regisseren, want daarin wil ik me echt verder ontwikkelen. Ik zeg wel eens gekscherend: Flikken Maastricht stopt pas als Eva en Wolfs zijn getrouwd.

Collega Angela Schijf heeft wel even getwijfeld. “Ja. Het is elk jaar weer een afweging die je moet maken. Het moet een bewuste keuze zijn waar ik helemaal achter sta. Maar ik had het gevoel dat ik nog niet klaar was met Flikken Maastricht“, legt ze uit in Televizier.

Ze geniet van de samenwerking met Reinier. “Dat is erg fijn. Ik speel natuurlijk het meest samen met Victor Reinier en we kunnen echt samen lezen en schrijven. Buiten de serie om zien we elkaar niet vaak, maar op de set is het heel vertrouwd.

Flikken Maastricht is om 20.30 uur te zien op Nederland 1.

© Mediacourant

Geef een reactie